Poliţiştii din Timişoara au deschis o anchetă, duminică, după ce au fost sesizaţi că într-o maşină carbonizată aflată pe un câmp de lângă oraş se află o persoană carbonizată. Anchetatorii austabilit că este vorba despre un bărbat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”În urma investigaţiilor preliminare, poliţiştii au stabilit că ar fi oseminte din trupul unui bărbat. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Timiş. 
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: ”În jurul orei 9:00, poliţiştii timişeni au fost sesizaţi prin apel 112 de către un cetăţean că pe strada Bucegi din localitatea Chisoda se află o maşină carbonizată cu posibile urme de cadavru în ea. De urgenţă s-au deplasat la fata locului poliţiştii Sectiei 1 Rurale, criminalişti din cadrul I.P.J Timiş si poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale care au început o anchetă în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, transmite IPJ Timiş.
 
Autoturismul, un Renault Megane, se afla la aproximativ 200 de metri de cea mai apropiată locuinţă şi departe de drumul principal. Nimeni nu a observat focul care a cuprins maşina, în noaptea de sâmbătă spre duminică.
 
Poliţiştii au început cercetările pentru a afla dacă trupul carbonizat este al unui bărbat sau al unei femei şi merg pe mai multe piste, ei încearcă să afle dacă este vorba de un accident, o crimă sau sinucidere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.