Aproape 400.000 de ţigarete, 9.000 de lei şi mai multe telefoane mobile şi documente au fost ridicate de poliţişti în urma unor percheziţii făcute în judeţele Sibiu şi Maramureş. Un bărbat a fost reţinut, iar alte trei persoane urmează să fie audiate. Ele ar fi cumpărat ilegal ţigări din alte ţări şi le-ar fi vândut în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Române, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sibiu, sub coordonarea cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, au făcut nouă percheziţii domiciliare în judeţele Sibiu şi Maramureş la persoane bănuite că au făcut contrabandă cu ţigări.

Anchetatorii spun că în perioada martie-iunie, cei implicaţi au cumpărat ţigări din alte ţări, apoi le-au vândut pe teritoriul ţării noastre.  În urma perchezţiilor, au fost ridicate 400.000 de ţigarete,  şase telefoane mobile şi mai multe documente.

Un bărbat de 40 de ani din Sibiu a fost reţinut, urmând ca alte trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie din judeţul Maramureş, să fie audiate.

Cercetările sunt continuate pentru infracţiunea de contrabandă cu ţigări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.