Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov – Serviciul de Investigaţii Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, fac luni 7 percheziţii domiciliare şi 3 controale economice, într-un dosar penal de evaziune fiscală în domeniul construcţiilor. Percheziţiile se desfăşoară în judeţele Braşov şi Galaţi, la sediul social şi punctele de lucru a două societăţi comerciale, precum şi la domiciliile administratorilor şi asociaţilor societăţilor acestora.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din cercetări a rezultat faptul că cele două societăţi comerciale, prin administratorii lor, au înregistrat în contabilitate cheltuieli fictive, ce constau în achiziţii de materiale de construcţii şi prestări servicii,  în scopul prejudicierii bugetului de stat.

Prejudiciul astfel cauzat este de peste 5.000.000 de lei.

Acţiunile se vor desfăşura în zece locaţii, în urma acestora urmând a fi identificate şi ridicate mijloace de probă, respectiv înscrisuri, documente de provenienţă, medii de stocare.

Poliţiştii vor pune în aplicare 7 mandate de aducere, persoanele bănuite urmând a fi duse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, în vederea audierii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.