Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au făcut, marţi, percheziţii în şase judeţe, la locuinţele unor persoane şi la un autocar, într-un dosar de evaziune fiscală şi delapidare care vizează activităţi de transport internaţional de persoane şi colete, fără a deţine licenţă şi fără a înregistra sumele încasate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Române, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Bistriţa-Năsăud au pus în executare, marţi, 14 mandate de percheziţie domiciliară, la imobile aparţinând unor persoane din Bistriţa-Năsăud, Vaslui, Vrancea, Teleorman, Galaţi şi Cluj şi o ordonanţă de percheziţie a unui autocar, într-un dosar de evaziune fiscală, constituirea unui grup infracţional organizat şi delapidare.

”Percheziţiile au fost desfăşurate pentru documentarea activităţii infracţionale şi administrarea probelor într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări cu privire la 5 persoane, reprezentanţi ai unor societăţi comerciale care efectuează transport internaţional de persoane şi transport de colete, fără a deţine licenţă şi fără a înregistra în contabilitatea societăţilor sumele încasate, prejudiciul produs fiind estimat la aproximativ 500.000 de lei”, a arătat Poliţia.

La activităţi au participat poliţişti ai Serviciul de Investigaţii Criminale, Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, Biroului Protecţia Animalelor, Serviciului Criminalistic şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale – I.P.J. Bistriţa-Năsăud.

Totodată, acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor şi luptătorilor din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Vaslui, Vrancea, Teleorman, Galaţi şi Cluj şi de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră. 

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.