Poliţiştii şi procurorii din Timiş au făcut, miercuri, percheziţii într-un dosar care vizează eliberarea unor autorizaţii de construire susceptibile a fi false. Una dintre descinderi a avut loc la Primăria Ghiroc, unde ar fi vizată arhitecta şefă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 4.10.2023, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice-I.P.J Timiş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, au pus în executare 4 mandate de percheziţie domiciliară la sediul unei instituţii din Giroc, la sediul unei societăţi comerciale şi la domiciliul unei persoane fizice”, a transmis, miercuri, IPJ Timiş.

Sursa citată a precizat că activităţile fac obiectul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu, fals intelectual şi folosirea funcţiei pentru favorizarea unei persoane.

”Percheziţiile au fost efectuate în scopul identificării înscrisurilor privitoare la eliberarea unor autorizaţii de construire, susceptibile a fi false. În urma efectuării celor 4 percheziţii, au fost identificate şi ridicate înscrisuri, precum şi dispozitive electronice folosite la comunicarea şi stocarea de date informatice, care pot constitui mijloace de probă în cauză”, a mai transmis sursa citată.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că una dintre descinderi a avut loc la Primăria Ghiroc, unde ar fi vizată arhitecta şefă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.