Opt percheziţii au loc luni dimineaţă în judeţul Giurgiu, la persoane suspectate de furt şi de tentativă de furt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

" În această dimineaţă, poliţişti din Prahova, sprijiniţi de colegi din Giurgiu, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, efectuează 8 percheziţii în Giurgiu, la persoane bănuite de tentativă de furt din auto, prin metoda ,,înţepare roţi”", anunţă Poliţia, precizând că trei persoane vor fi duse la audieri.

La data de 21 mai, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 4 Ploieşti efectuează 8 percheziţii în judeţul Giurgiu, la locuinţele unor persoane bănuite de tentativă de furt şi furt.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Din cercetări a reieşit că, la data de 10 mai, persoanele în cauză ar fi încercat să sustragă, dintr-o maşină, o borsetă cu bani, după ce ar fi înţepat anvelopele acestui autoturism.

"De asemenea, din verificări, au rezultat indicii temeinice că aceştia sunt bănuiţi şi de comiterea mai multor furturi, în judeţul Giurgiu. Totodată, 3 persoane vor fi aduse la sediul poliţiei, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale", precizează poliţiştii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.