Poliţiştii au făcut 13 percheziţii într-un dosar de contrabandă cu ţigări, peste 170.000 fiind ridicate în vederea confiscării. Un bărbat din Suceava este bănuit că aducea ţigări din Ucraina şi le vindea în Capitală, cu ajutorul altor persoane cercetate în dosar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Giurgiu, Suceava şi Buzău au efectuat o prindere în flagrant delict şi 13 percheziţii domiciliare la persoane bănuite că, în perioada octombrie 2017 - februarie 2018, ar fi achiziţionat şi comercializat ţigări provenite din contrabandă.

Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale.

Potrivit poliţiştilor, un bărbat din judeţul Suceava ar fi colectat la domiciliu ţigări de contrabandă provenite din Ucraina, iar ulterior, prin intermediul a 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 35 şi 56 de ani, din Bucureşti şi Giurgiu, le-ar fi transportat în Capitală în vederea comercializării prin intermediul mai multor persoane fizice.

În cadrul acţiunilor au fost confiscate cantitatea de 170.160 de ţigarete, în valoare totală de 70.000 lei. Totodată, au fost indisponibilizate două autoturisme, 3.500 de euro şi 5.300 de lei.

La sediul Poliţiei Giurgiu au fost duse 9 persoane în vederea cercetărilor, iar faţă de 7 persoane s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.