Mai multe percheziţii au fost făcute de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism şi poliţişti la o grupare suspectată de vânzarea unor produse cu efecte psihoactive, iar 13 persoane au fost duse la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
DIICOT a anunţat, printr-un comunicat de presă, că, miercuri, au fost făcute 12 percheziţii domiciliare în judeţele Prahova, Brăila şi Galaţi, într-o cauză vizând comiterea infracţiunilor de efectuare fără drept de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.
 
“În cauză s-a reţinut că, începând cu luna noiembrie 2021, pe raza judeţelor Prahova, Brăila şi Galaţi a acţionat o grupare, formată din 13 persoane, specializată în vânzarea de noi produse psihoactive. Produsele susceptibile de a avea efecte psihoactive erau achiziţionate din judeţele Brăila şi Galaţi, fiind ulterior comercializate consumatorilor din judeţul Prahova”, se arată în comunicat. 
 
În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate cantităţile de 350 de grame de substanţă solidă, 300 de grame de materie vegetală şi 20 de comprimate de ecstasy, şapte telefoane mobile, înscrisuri, o armă neletală supusă autorizării, sumele de 5.070 de lei, 1.950 de euro şi 50 de lire sterline, precum şi bunuri folosite la porţionarea, ambalarea şi consumul drogurilor.
 
La sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti au fost conduse în vederea audierii 13 persoane despre care există suspiciunea că sunt implicate în desfăşurarea activităţilor infracţionale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.