Procurorii DIICOT Iaşi, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Iaşi, au făcut, vineri, trei percheziţii, la Iaşi şi Oradea, la sediile a două firme care comercializau produse din cannabis, într-un dosar în care se fac cercetări pentru trafic de droguri de risc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit DIICOT, în cauză s-a reţinut că cele două societăţi comercializau produse din cannabis, pe care le promovau ca având o concentraţie redusă de Tetrahidrocanabinol (THC). 

Firmele au ca activitate economică comercializarea de substanţe şi produse denumite generic CBD şi THC, precizează Poliţia Română.

În urma percheziţiilor au fost ridicate produse dintre cele oferite spre vânzare ce urmează a fi analizate pentru a se stabili dacă acestea conţin substanţe aflate sub control naţional.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Oradea, al lucrătorilor de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi al jandarmilor din cadrul IJJ Iaşi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.