Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din Arad au făcut 17 percheziţii în balastiere din judeţele Arad şi Bihor, într-o cauză în care se efectuează cercetări pentru evaziune fiscală, executarea de activităţi miniere fără permis şi efectuarea de lucrări fără autorizare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit PoLiţiei Române, activităţile, efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, s-au desfăşurat în 3 locaţii din judeţul Arad şi 14 în judeţul Bihor şi au vizat identificarea şi ridicarea de probe privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, executarea de activităţi miniere fără permis sau autorizaţie şi efectuarea de lucrări pe malul râului Mureş fără autorizare.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe documente şi înscrisuri necesare stabilirii probatoriului, iar 9 persoane urmează să fie audiate.

Activităţile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul I.P.J. Bihor, serviciilor de investigaţii criminale şi criminalistic din cadrul I.P.J. Arad, precum şi al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale.


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.