Poliţiştii şi procurorii au făcut, joi, 16 percheziţii la 8 firme din judeţul Gorj suspectate de obţinerea ilegală de fonduri prin programul Start-up Nation România. Prejudiciul este estimat la 1,2 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova împreună cu organele de poliţie din cadrul I.P.J. Gorj şi  I.P.J. Dolj au efectuat în această dimineaţă percheziţii domiciliare în 16 locaţii de pe raza judeţului Gorj, într-o cauză aflată pe rolul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, având ca obiect infracţiunile de obţinere ilegală de fonduri şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, privind Programul Start-up Nation România, fiind vizate un număr de 8 societăţi comerciale”, a transmis, joi, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

Potrivit sursei citate, prejudiciul adus bugetului de stat fiind estimat la suma de 1.200.000 lei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.