Un bărbat a fost reţinut în urma a cinci percheziţii desfăşurate în judeţele Caraş – Severin şi Mureş într-un dosar privind furtul a aproximativ 35.000 de euro, a 20.000 de lei şi al mai multor bijuterii din sediul unei firme din localitatea Bozovici. Conform poliţiştilor, a fost recuperat 70% din prejudiciu

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ieri, 9 octombrie, poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş – Severin, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oraviţa, au efectuat 5 percheziţii domiciliare, în judeţele Caraş – Severin şi Mureş, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Un bărbat, de 47 de ani, bănuit de comiterea faptei, a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Caraş – Severin”, informează IGPR.

Sâmbătă, 7 octombrie, poliţiştii au fost sesizaţi că, în noaptea de 6 spre 7 octombrie, persoane necunoscute ar fi sustras aproximativ 35.000 de euro, 20.000 de lei şi mai multe bijuterii, dintr-o societate comercială din localitatea Bozovici.

Poliţiştii, sub coordonarea procurorului, au demarat imediat cercetările şi investigaţiile în acest caz, în urma cărora a fost identificat un bărbat, din judeţul Mureş, bănuit de comiterea faptei.

Acesta a fost prins în cursul zilei de luni,  9 octombrie, în municipiul Târgu Mureş.

Asupra bărbatului au fost descoperite sume mari de bani, în lei şi valută, până în prezent fiind recuperat aproximativ 70% din prejudiciul cauzat prin comiterea faptei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.