Poliţişti de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au făcut două percheziţii într-un dosar privind furtul a 127.000 de euro din seiful unei firme din Sectorul 1. Două persoane sunt arestate preventiv şi o a treia este cercetată sub control judiciar în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Capitalei, ancheta a fost declanşată în urma unei plângeri prin care poliţiştii erau sesizaţi că, în 11 decembrie 2019, persoane necunoscute au pătruns fără drept în interiorul unei agenţii şi au sustras o sumă de bani din seiful amplasat într-un birou.

Din datele şi probele administrate în cauză de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale a reieşit că fapta ar fi fost săvârşită de trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 37 şi 48 de ani, aceştia fiind identificaţi şi ulterior depistaţi şi duşi pentru audieri la sediul serviciului.

Totodată, în 1 iulie au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, în urma cărora au fost identificate mai multe bunuri de interes în cauză.

Cercetările continuă în acest caz, pentru furt calificat, faţă de două dintre persoanele implicate fiind dispusă măsura arestării preventive, iar faţă de cea de a treia persoană fiind dispusă măsura controlului judiciar.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale al Poliţiei Române.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.