Şase percheziţii s-au desfăşurat vineri în judeţele Braşov, Cluj şi Sălaj, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru infracţiunile de „efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos”, fiind utilizate carduri bancare emise în SUA, şi pentru „organizare de lupte între animale sau cu animale”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”Percheziţiile au loc în judeţele Braşov, Cluj şi Sălaj, la domiciliile şi sediile profesionale ale unor persoane bănuite că, în perioada februarie – iunie a.c., ar fi efectuat operaţiuni de plată, în mod fraudulos, către diverşi comercianţi, prin utilizarea de carduri bancare ce ar fi emise de către autorităţile din Statele Unite ale Americii, precum şi la persoane care, în perioada mai - iunie 2022, ar fi desfăşurat activităţi de pregătire şi antrenare a unor câini din categoria câinilor agresivi şi lupte între animale”, anunţă IGPR. 
Suportul de specialitate este asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale şi Unitatea Centrală de Analiză a Informaţiilor din cadrul Poliţiei Române.  Totodată, acţiunea beneficiază de sprijinul Secret Service (Statele Unite ale Americii) şi al Centrului European de Criminalitate Cibernetică al Europol.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.