Poliţiştii fac, joi dimineaţă, 12 percheziţii în judeţele Timiş şi Bihor, la membrii unei reţele specializate în contrabandă cu ţigări, anchetatorii având informaţii că suspecţii ar fi pus la punct un circuit infracţional cu scopul de a nu achita obligaţiile fiscale. Douăsprezece persoane vor fi duse la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Poliţia Română, poliţiştii din Timiş, alături de jandarmi, fac şapte percheziţii în Timiş şi cinci în Bihor, într-un dosar de contrabandă.

”Din cercetări a reieşit că, în perioada 2016 – 2017, cei în cauză, unii având calitatea de reprezentanţi legali ai unor firme, ar fi pus la punct un circuit infracţional în scopul eludării obligaţiilor fiscale. Aceştia ar fi comercializat produsele din tutun, fără ca acestea să fie supuse marcării şi fără să fie achitate accizele aferente acestor operaţiuni”, se arată în comunicat.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Valoarea prejudiciului cauzat bugetului de stat este în curs de stabilire, iar 12 persoane urmează să fie duse la audieri. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.