Poliţiştii fac, miercuri, cinci percheziţii, pe raza judeţelor Prahova şi Ilfov, la persoane bănuite de furturi din societăţi comerciale şi ATM-uri. Prejudiciul este estimat la 100.000 de lei, iar şapte persoane vor fi duse la sediul Poliţiei, pentru audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, efectuează cinci percheziţii, în judeţele Prahova şi Ilfov, la locuinţele unor persoane bănuite de furturi din societăţi comerciale şi ATM-uri. La percheziţii participă şi jandarmi.

Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu luna septembrie a anului 2017 şi până în prezent, cei în cauză ar fi sustras bani din seifuri, case de bani şi ATM-uri, situate în judeţele Prahova, Braşov şi Buzău. Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 100.000 de lei.

Şapte persoane vor fi duse la sediul poliţiei, pentru audieri.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.