Poliţiştii şi procurorii fac, marţi, şase percheziţii în Penitenciarul din Mioveni, judeţul Argeş, pentru destructurarea unei reţele suspectate că livra droguri de risc deţinuţilor, şase persoane încarcerate în centrul de detenţie urmând a fi audiate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Piteşti împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti fac, marţi, şase percheziţii în incinta unui centru de detenţie, într-o cauză ce vizează traficul de droguri de risc.

”În cauză există suspiciunea rezonabilă că mai multe persoane private de libertate au livrat droguri de risc către consumatori aflaţi în interiorul unui centru de detenţie”, anunţă DIICOT.

La sediul DIICOT- Serviciul Teritorial Piteşti urmează a fi aduse şase persoane, în vederea audierii.

La activitatea participă şi luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Surse din cadrul anchetei au precizat, pentru News.ro, că acţiunea are loc la Penitenciarul Colibaşi din Mioveni.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.