Poliţiştii din Vâlcea fac, marţi, 23 de percheziţii în acest judeţ şi în municipiul Bucureşti, într-un dosar de înşelăciune în care administratorul unui hotel este suspectat că a decontat servicii de cazare şi masă pentru cetăţeni ucraineni, însă în realitate numărul celor găzduiţi ar fi fost mai mic decât cel menţionat în acte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Română a anunţat că, marţi, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, fac 23 de percheziţii domiciliare, în judeţul Vâlcea (22) şi în municipiul Bucureşti (1).
 
”În fapt, în perioada aprilie-noiembrie 2022, administratorul unei persoane juridice, având ca obiect de activitate prestarea de servicii hoteliere, ar fi solicitat şi primit de la o instituţie publică o sumă de bani, cu titlul de decontare a serviciilor de cazare şi masă, oferite unor cetăţeni ucraineni, fiind depuse documente pentru cazarea acestora în două unităţi hoteliere. Din cercetări a reieşit că, în perioada respectivă, în unităţile hoteliere au fost cazaţi mai puţini cetăţeni ucraineni faţă de totalul celor atestaţi scriptic ca fiind cazaţi”, a precizat IGPR.
 
La acţiune participă şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Vâlcea, dar şi poliţişti ai Serviciului Criminalistic şi Poliţiei oraşului Băile Olăneşti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea şi ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.