Mai multe percheziţii au loc, joi, în judeţul Galaţi, pentru destructurarea unei grupări specializate în trafic de migranţi, la finalul descinderilor urmând a fi puse în aplicare nouă mandate de aducere la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Percheziţiile sunt desfăşurate de către poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, sub coordonarea procurorilor din cadrul DIICOT - Serviciul Teritorial Galaţi. Acţiunea urmăreşte destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în trafic de migranţi.

Astfel, sunt în desfăşurare 5 percheziţii domiciliare, la mai multe locaţii din judeţul Galaţi, la persoane suspectate de constituirea unui grup infracţional organizat, specializat în trafic de migranţi.

La percheziţii participă 17 poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, urmând a fi puse în aplicare nouă mandate de aducere la audieri.

Cercetările în cauză continuă, sub coordonarea procuroilor din cadrul DIICOT - Serviciul Teritorial Galaţi, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.