Poliţiştii fac, miercuri dimineaţă, 52 de percheziţii la locuinţele din judeţele Botoşani şi Iaşi ale unor persoane suspectate de contrabandă cu ţigări aduse din Republica Moldova şi din Ucraina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Descinderile poliţiştilor Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani sunt făcute la 48 de locuinţe din judeţul Botoşani şi la patru locuinţe din judeţul Iaşi, vizate fiind persoane care aduc ţigări nefiscalizate din ţările vecine, respectiv Republşica Moldova şi Ucraina, pentru a le comercializa pe piaţa neagră din cele două judeţe.

"Activităţile sunt desfăşurate cu sprijinul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Botoşani şi al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani. În total, sunt implicate 167 de cadre - ofiţeri şi subofiţeri - de la mai multe instituţii ale Ministerului Afacerilor Interne, cu 52 de autospeciale din dotare", a declarat, miercuri, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Botoşani, Cătălina Federciuc.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de miercuri, odată cu finalizarea percheziţiilor, vor fi făcute publice rezultatele acestora.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.