Poliţiştii şi procurorii au făcut, marţi, 15 percheziţii în judeţele Argeş şi Dâmboviţa, la persoane suspectate de infracţiuni privind asigurările. Mai multe maşini ar fi fost distruse în accidente regizate, prejudiciul cauzat fiind estimat la peste 80.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au pus în executare 15 mandate de percheziţie domiciliară, în judeţele Argeş şi Dâmboviţa, la locuinţele unor persoane cercetate pentru săvârşirea unor infracţiuni de înşelăciuni privind asigurările”, anunţă, marţi, Poliţia Română.

Instituţia precizează că, în perioada 2023 – 2024, opt persoane ar fi solicitat şi primit bani de la societăţile de asigurare – reasigurare, în vederea efectuării reparaţilor unor autovehicule, distruse în mod intenţionat, în cadrul unor accidente de circulaţie regizate, prezentate ca fiind accidente de circulaţie reale.

”În această fază a cercetărilor, prejudiciul în dauna mai multor societăţi de asigurări a fost stabilit la aproximativ 80.000 de euro. 8 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, pentru audieri”, a mai transmis sursa citată.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.