Poliţiştii din Hunedoara au făcut, miercuri, 12 percheziţii într-un dosar de contrabandă cu ţigări, fiind confiscate peste 155.000 de ţigarete. Patru persoane bănuite că au adus marfa din spaţiul extra comunitar şi au distribuit-o în judeţele Hunedoara şi Timiş au fost reţinute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Hunedoara, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, au făcut, miercuri, 12 percheziţii domiciliare, în cadrul unui dosar penal privind comiterea infracţiunii de contrabandă.

Percheziţiile au avut loc la locuinţele unor persoane din municipiile Hunedoara şi Timişoara.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate peste 155.000 de ţigări de diferite mărci, care nu aveau aplicat timbrul fiscal prevăzut de legislaţia în vigoare, prejudiciul fiind estimat la 80.000 de lei.

”Din cercetări a reieşit că persoanele implicate ar fi dobândit ţigarete din spaţiul extra-comunitar, pe care le-ar fi comercializat pe piaţa neagră, în perioada decembrie 2017 – februarie 2018, în localităţile Hunedoara şi Timişoara”, anunţă Poliţia Română. 

Patru persoane, cu vârste cuprinse între 50 şi 59 de ani, au fost duse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, fiind reţinute pentru 24 de ore.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.