Poliţiştii fac miercuri dimineaţă pdercheziţii la o adresă din Capitală într-un dosar de evaziune fiscală prin achiziţii fictive de piese auto, prejudiciul fiind de 1 milion de lei, ca urmare a utilizării a 600 de facturi emise de firme fantomă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 27 ianuarie a.c., într-un dosar penal aflat in supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Politia Sectorului 5 –Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice pun în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară pe raza municipiului Bucuresti. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală, prejudiciul estimat în cauză fiind de aproximativ 1.000.000 de lei”, anunţă Poliţia Capitalei.
Din cercetări a reieşit că, în perioada 2016-2017, administratorii unei societăţi comerciale din Bucuresti ar fi înregistrat fictiv în contabilitate peste 600 de  facturi de achiziţii de piese auto în valoare de aproximativ 3.000.000 lei, documentele justificative fiind emise în numele unor societăţi fantomă.
La sediul Poliţiei Sectorului 5 vor fi duse cu mandat mai multe persoane.
Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Municipiului Bucureşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.