Poliţiştii fac, luni, opt percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Giurgiu, la firme suspectate că vând produse contrafăcute. Sunt percheziţionate centre de depozitare din apropierea unui complex comercial, locuinţele persoanelor ce coordonează activitatea infracţională, precum şi sediul societăţii comerciale în cauză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice şi cei din Giurgiu, cu sprijinul poliţiştilor Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române şi al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală din cadrul A.N.A.F., fac, luni, opt percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Giurgiu, într-o cauză care vizează infracţiuni la regimul proprietăţii intelectuale.

”Activităţile sunt desfăşurate într-o cauză penală, în care sunt cercetate infracţiuni ce ar fi fost săvîrşite la regimul proprietăţii intelectuale («punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare») din Legea nr. 84/1998, privind mărcile si indicaţiile geografice”, anunţă Poliţia Română. 

Sunt percheziţionate centre de depozitare din apropierea unui complex comercial, locuinţele persoanelor ce coordonează activitatea infracţională, precum şi sediul societăţii comerciale în cauză.

La acţiune participă poliţişti din cadrul Serviciului de Intervenţii şi Acţiuni Speciale şi poliţişti cu atribuţii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Poliţiei Capitalei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.