Poliţiştii şi procurorii fac, luni, şapte percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Călăraşi, într-un dosar care vizează vaccinarea fictivă împotriva COVID-19. Personalul unui cabinet medical din Călăraşi ar fi atestat în fals vaccinarea a circa 550 de persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Capitalei, Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 6, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, pune în aplicare, luni, 7 de mandate de percheziţie domiciliară, în Bucureşti şi judeţul Călăraşi, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru fals intelectual şi fals informatic.
 
"În fapt, în perioada mai-noiembrie 2021, personalul unui cabinet medical individual, din judeţul Călăraşi, ar fi atestat în fals că aproximativ 550 de persoane s-ar fi vaccinat împotriva virusului SARS- CoV-2, efectuându-se în acelaşi timp şi operaţiunile necesare în Registrul Electronic Naţional de Vaccinare, în vederea eliberării adeverinţelor de vaccinare", a arătat sursa citată.
 
Persoanele găsite vor fi duse la audieri la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.