Poliţiştii au făcut miercuri dimineaţă mai multe percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu de 2,2 milioane de euro. Nouă persoane au fost duse la audieri. Potrivit poliţiştilor, ar fi vorba despre o firmă de publicitate care a introdus în contabilitate cheltuieli şi servicii fictive, ca să nu plătească obligaţiile datorate statului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii ilfoveni - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au făcut opt percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Ilfov, în urma cărora au fost duse la audieri nouă persoane.
 
Prejudiciul în dosar este estimat la 2.240.000 de euro.
 
Potrivit IPJ Ilfov, este vorba despre o firmă de publicitate care a introdus în contabilitate cheltuieli şi servicii fictive de la firme fantome pentru a diminua obligaţiile datorate bugetului de stat.
 
Firmele fantomă ar fi introdus şi ele, la rândul lor, cheltuieli fictive de la benzinării, ca să creeze un comportament de societate reală.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.