Poliţişti din Bucureşti au făcut opt percheziţii, în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar de proxenetism. Anchetatorii au vizat opt locuinţe închiriate de un bărbat suspectat că a înlesnit mai multor femei practicarea prostituţiei. Suspectul a fost reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din datele şi probele administrate în cauză, în perioada octombrie 2019 – ianuarie 2020, de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale al Secţiei 12 Poliţie, a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat, de 40 de ani, ar fi săvârşit infracţiunea de proxenetism. Din investigaţiile desfăşurate a rezultat faptul că bărbatul în cauză ar fi oferit spre închiriere/subînchiriere, în baza unor anunţuri publicate pe site-uri specializate, înlesnindu-le practicarea prostituţiei mai multor femei, obţinând astfel foloase patrimoniale”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, joi, poliţiştii l-au depistat în trafic pe bărbatul bănuit de săvârşirea infracţiunii de proxenetism, iar ulterior au pus în executare opt mandate de percheziţie domiciliară, emise de Judecătoria Sectorului 3.

În urma percheziţiilor au fost identificate mai multe femei care practicau prostituţia.

”La adresa bărbatului bănuit de comiterea infracţiunii de proxenetism au fost găsite şi ridicate în vederea cercetărilor mai multe contracte de închiriere pentru garsonierele deţinute de cel în cauză şi telefoane mobile”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Persoanele implicate au fost cduse pentru audieri la sediul Secţiei 12 Poliţie.
Cercetările sunt continuate sub  supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, cu bărbatul în stare de reţinere, fiind efectuate verificări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.