Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Iaşi şi Bucureşti au făcut trei percheziţii în Bucureşti, într-un dosar penal de trafic de droguri de mare risc. La persoanele suspecte, poliţiştii au descoperit heroină şi bani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Române, din cercetări a reieşit faptul că, în perioada februarie 2019 – prezent, două persoane din Iaşi s-ar fi aprovizionat cu droguri de mare risc de la persoane din Bucureşti, iar ulterior le-ar fi comercializat pe raza judeţului Iaşi.

”În urma percheziţiilor, au fost ridicate heroină, bani, mijloace de comunicare electronică, precum şi alte bunuri materiale care ar fi servit la derularea activităţii infracţionale. Pe numele a trei persoane au fost emise mandate de aducere, fiind conduse la audieri în municipiul Iaşi”, a transmis, luni, Poliţia Română.

Un bărbat şi o femeie, din municipiul Bucureşti, au fost reţinuţi de procurorii  D.I.I.C.O.T., pentru 24 de ore, iar ulterior Tribunalul Iaşi a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile, fiind cercetaţi pentru trafic de droguri de mare risc.

Anterior,  alte două persoane au fost depistate în flagrant delict, în timp ce ar fi transportat heroină, dinspre Bucureşti către municipiul Iaşi, în scopul comercializării acesteia. Şi cele două persoane au fost arestate preventiv.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.