Procurorii DIICOT Bistriţa-Năsăud au făcut, miercuri, 12 percheziţii în judeţele Bistriţa-Năsăud şi Cluj, la persoane suspectate de trafic de droguri şi operaţiuni cu substanţe psihoactive, fiind găsite circa 11 kilograme de substanţă verde oliv. Patru persoane au fost duse la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În cauză s-a reţinut faptul că, începând cu luna octombrie 2021, mai multe persoane au constituit un grup infracţional care avea ca scop achiziţionarea, deţinerea şi comercializarea de droguri, precum şi de substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive, mai multor consumatori din judeţul Bistriţa-Năsăud şi Cluj", a informat DIICOT.

Cu ocazia celor 12 percheziţii domiciliare efectuate în cursul acestei zile, au fost descoperite şi ridicate în vederea cercetărilor 19 colete cu o substanţă vegetală verde oliv (aproximativ 11 kilograme), o pungă cu o substanţa cristalină alb-gălbuie (aproximativ 300 de grame), 2 plicuri cu ziplock conţinând o substanţă cristalină alb-gălbuie, un borcan cu urme de substanţă vegetală, susceptibile a avea efect psihoactiv, aproximativ 1.000 de plicuri din plastic cu ziplock nefolosite, un cântar de mare precizie, un pistol cu aer comprimat, 1.400 de lei şi mai multe telefoane mobile.

Patru suspecţi au fost conduşi la audieri.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud şi luptătorilor de la Serviciile pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Bistriţa-Năsăud, Sibiu, Maramureş şi Satu-Mare.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.