Trei percheziţii au loc miercuri dimineaţă în Argeş şi în Bucureşti, într-un dosar de contrabandă cu arme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase – I.G.P.R. efectuează 3 percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi în Judeţul Argeş, la regimul armelor şi muniţiilor”, anunţă IGPR.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul Operaţiunii SILENCER 2020, în cooperare cu Poliţia Germană, în vederea scoaterii din circuitul ilegal a unor dispozitive interzise la deţinere (amortizoare de zgomot), introduse în România prin contrabandă calificată.

Operaţiunea se desfăşoară împreună cu poliţişti din cadrul I.P.J. Argeş şi beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, al Institutului Naţional de Criminalistică şi al luptătorilor S.I.A.S. din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.