Şase percheziţii au loc joi dimineaţă în Ilfov Giurgiu şi Bucureşti, într-un dosar în care reprezentantul unei firme este acuzat că ar fi încasat contravaloarea unor comenzi pentru materiale de construcţii, fără însă a livra marfa, prejudiciul fiind de aproximativ 128.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Prahova pun în executare 7 percheziţii, în judeţele Ilfov şi Giurgiu, dar şi în municipiul Bucureşti, la sediile unor societăţi comerciale. 6 mandate de aducere vor fi puse în aplicare”, anunţă IGPR.
 
Poliţiştii fac cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare a banilor.
 
Din cercetări a reieşit faptul că, în  perioada decembrie 2020 - noiembrie 2021, reprezentantul legal al unei societăţi comerciale din judeţul Prahova ar fi indus în eroare mai mulţi agenţi economici, în sensul că ar fi preluat de la aceştia comenzi pentru livrarea unor materiale de construcţii şi ar fi încasat contravaloarea lor, fără însă a şi livra mărfurile.
 
Prejudiciul cauzat este de aproximativ 128.000 de lei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.