Şaptezeci de poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, împreună cu 44 de comisari din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu, sprijiniţi de 32 de jandarmi ai Grupării Mobile Ploieşti şi Inspectoratul Judetean de Jandarmi Giurgiu, fac, miercuri, o acţiune pe linia prevenirii ilegalităţilor ce se comit în domeniul protecţiei mediului înconjurător şi pentru combaterea evaziunii fiscale, la punctele de lucru ale unor societăţi comerciale din oraşul Bolintin Vale şi comunele limitrofe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comumunicat de presă transmis de Poliţia Română, firmele în cauză au ca obiect de activitate colectarea şi valorificarea materialelor reciclabile (deşeuri metalice, peturi şi sticlă) dezmembrări auto, service auto şi vulcanizare.

”Prin această acţiune se urmăreşte stabilirea trasabilităţii deşeurilor reciclabile, existenţa documentelor de provenienţă şi de livrare a materialelor reciclabile, precum şi a sumelor de bani folosite în circuitul comercial”, a transmis Poliţia.

La acţiune participă şaptezeci de poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, împreună cu 44 de comisari din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu, sprijiniţi de 32 de jandarmi ai Grupării Mobile Ploieşti şi Inspectoratul Judetean de Jandarmi Giurgiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.