Poliţiştii din Capitală fac, joi, 14 percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Călăraşi, într-un dosar de evaziune fiscală în care mai multe firme sunt suspectate că au achiziţionat produse, în special electrocasnice şi articole pentru casă, din complexuri en-gros, iar apoi le-au comercializat online, fără a înregistra operaţiunile în contabilitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a anunţat că, joi, poliţişti de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au pus în executare 14 mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi în judeţul Călăraşi, într-un dosar în care se fac cercetări pentru evaziune fiscală. 
"
În fapt, în perioada ianuarie 2019 - prezent, mai multe societăţi comerciale au achiziţionat diverse produse, în special electrocasnice şi articole de uz gospodăresc din complexuri comerciale de tip en-gros, pe care le-ar fi depozitat la puncte de lucru nedeclarate şi ulterior le-ar fi comercializat în spaţiul on-line, fără a evidenţia in contabilitate operaţiunile comerciale efectuate", a arătat sursa citată.
 
Produsele erau livrate clienţilor prin firme de curierat, cu declararea fictivă a expeditorului.
 
În acest caz, au fost puse în aplicare mai multe mandate de aducere, audierile urmând să se desfăşoare la sediul subunităţii de poliţie. 
 
Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.