Percheziţii la locuinţa unui bărbat din Timişoara care a trimis ameninţări cu bombă unor instituţii din Capitală sau a determinat mai multe persoane, printre care şi copii, să transmită astfel de ameninţări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală împreună cu poliţiştii Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară la Timişoara,  în cadrul unui dosar de urmărire penală în care se fac cercetări pentru ameninţare în scop terorist.
 
”Din probatoriul administrat a rezultat faptul că, în perioada 2022-2024, un făptuitor a transmis sau a determinat mai mulţi tineri (inclusiv minori), să transmită mesaje de ameninţare, pe adresele de poştă electronică ale unor instituţii publice,  prin  care  anunţau amplasarea în locaţii de pe raza Capitalei a  unor dispozitive explozive care vor fi detonate”, a transmis miercuri DIICOT, într-un comunicat de presă.  
 
Acţiunea s-a realizat cu  suportul Serviciului Român de Informaţii şi sprijinul jandarmilor din cadrul  Grupării de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.