Patru persoane care au comis mai multe furturi din locuinţe în oraşele Buzău, Galaţi şi Brăila au fost prinse în flagrant de poliţişti, la Buzău. Suspecţii au fugit cu o maşină, lovind două autospeciale ale Poliţiei, astfel că agenţii au tras mai multe focuri de armă, inclusiv spre autoturism. În final, ei au fost prinşi la Brăila.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Galaţi, patru persoane - doi bărbaţi de 35 şi 44 de ani, un adolescent de 17 ani şi o femeie de 38 de ani - toate din oraşul Galaţi, au fost prinse în flagrant la Buzău.

Cei patru ar fi pătruns, prin forţarea şi escaladarea geamului termopan, în două apartamente din municipiul Buzău, de unde ar fi sustras bani, bunuri şi alte valori, prejudiciul fiind de 1.600 de lei.

Pentru a scăpa, suspecţii au lovit cu maşina două autospeciale ale Poliţiei, iar poliţiştii au tras mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât în pneurile şi caroseria autoturismului în care se aflau aceştia.

Persoanele suspecte au reuşit să fugă, abandonând autoturismul şi bunurile sustrase, şi s-au deplasat cu un taxi spre municipiul Brăila unde au fost blocaţi în trafic de poliţiştii brăileni şi gălăţeni, fiind reţinuţi şi duşi la sediul Poliţiei Galaţi.

Ulterior, poliţiştii au făcut 6 percheziţii la locuinţele suspecţilor, unde au găsit bunuri, înscrisuri şi valori despre care există suspiciunea că ar proveni din săvârşirea unor infracţiuni de furt din locuinţă.

Cei patru au fost prezentaţi magistraţilor care au dispus arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, în cazul celor doi bărbaţi şi al minorului, şi măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, în cazul femeii.

În continuare, poliţiştii de la Galaţi, Brăila si Buzau fac cercetări pentru a stabili numărul exact al furturilor comise în cele trei judeţe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.