Patru români care au spart un cazinou din Germania şi au furat peste 10.000 de euro din aparatele electronice de jocuri de noroc şi un seif metalic au fost prinşi de poliţiştii germani, care le-au blocat în trafic maşina cu care au fugit de la cazinou. Ancheta a fost începută de poliţiştii bucureşteni, care au transmis informaţii despre cei patru hoţi autorităţilor din Germania, iar aceştia i-au arestat şi îi cercetează pentru mai multe furturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ancheta în acest caz a fost începută de ofiţerii de la Poliţia Capitalei, care au strâns probe şi informaţii că, din luna mai, patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 32 şi 40 de ani, au furat din locuinţe şi societăţi comerciale. Aceştia aveau un comportament de tip "voiajor”, spărgând case şi firme din Bucureşti şi din alte oraşe din ţară, dar şi din alte state.

Poliţiştii bucureşteni au transmis aceste informaţii autorităţilor din Germania, care au început supravegherea celor patru bărbaţi şi i-au prins în flagrant, în noaptea de 10 spre 11 iulie, imediat după ce au spart un cazinou şi au furat 10.000 de euro aflaţi în aparatele electronice de jocuri de noroc şi într-un seif metalic. Hoţii au fost prinşi după ce poliţiştii germani le-au blocat în trafic maşina cu care au fugit de la cazinou.

"În urma controlului efectuat asupra vehiculului cu care bănuiţii se deplasau au fost identificate mai multe instrumente ce ar fi putut fi folosite la comiterea infracţiunii, un seif metalic şi o sumă de bani ce depăşeşte 10.000 de euro”, a precizat Poliţia Capitalei.

Cei patru bărbaţi au fost arestaţi, fiind cercetaţi şi pentru alte infracţiuni cu mod de operare similar comise în Germania. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.