Patru persoane, între care trei copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital în urma unui accident rutier produs luni în judeţul Giurgiu, după ce şoferul unui autoturism nu a acordat prioritate de trecere la intrarea de pe un drum secundar pe drumul cu prioritate. Cei trei copii, cu vârste cuprinse între cinci şi zece ani, se aflau în autoturismul care circula regulamentar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, Constantin Vasilache, accidentul a avut loc luni dimineaţă într-o intersecţie din localitatea Bolintin Deal, unde un şofer din Bucureşti a intrat cu autoturismul de pe un drum secundar în drumul principal fără a acorda prioritate unui autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind duse la spital.

Trei dintre victime sunt copii cu vârste cuprinse între cinci şi zece ani, care se aflau în autoturismul care circula regulamentar.  Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, Florin Neguţ, a declarat că cei trei copii nu sunt răniţi grav, ei având leziuni minore. Cel de-al patrulea rănit, care era pasager în autoturismul care nu a acordat prioritate, are de asemenea leziuni minore şi a suferit un atac de panică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.