Patru bărbaţi au fost răniţi, miercuri seară, după ce un microbuz în care se aflau nouă persoane şi un autoturism s-au ciocnit, pe un drum judeţean din Buzău, în satul Cotorca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, inspector principal Ane Mari Vrapciu, accidentul a avut loc pe DJ 203I, la Cotorca. 
Din primele date reiese că un autoturism condus de un şofer de 31 de ani, din Prahova, pe DJ 102H, din direcţia Glodeanu Siliştea către Satu Nou, ajuns la intersecţia cu DJ203I, s-a ciocnit cu un microbuz care circula pe direcţia Urziceni către Pogoanele, condus de un bărbat de 32 de ani, din Pogoanele.
 
 
Poliţia Judeţeană Ialomiţa a precizat, la rândul său, că în microbuz se aflau nouă persoane.
 
În urma impactului, patru persoane au fost rănite.
 
"Şoferul autoturismului, un bărbat de 61 de ani, a fost rănit grav. El a primit îngrijirile medicale iniţiale de la un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi a fost transportat la spital. Alţi trei ocupanţi ai autoutilitarei, doi bărbaţi de 34 de ani şi unul de 42 de ani, s-au ales cu multiple traumatisme şi escoriaţii. Ei au fost preluaţi de echipele SMURD şi SAJ, li s-a acordat primul-ajutor medical şi au fost transportaţi la spitalul judeţean din Buzău", a transmis ISU Ialomiţa.
 
La locul accidentului au ajuns salvatori de la Detaşamentul de pompieri Urziceni cu o autospecială cu modul de descarcerare şi o autosanitară SMURD şi 3 echipaje medicale de la SAJ Buzău. De asemenea, pompierii au acţionat pentru deconectarea bornelor de la bateriile maşinilor.

 

 În sprijinul lor s-au deplasat la locul intervenţiei salvatori de la Detaşamentul de pompieri Urziceni cu o autospecială cu modul de descarcerare şi o autosanitară SMURD şi 3 echipaje medicale de la SAJ Buzău.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.