Patru persoane au fost rănite, miercuri seară, fiind transportate la spital după ce microbuzul în care se aflau a fost lovit de un autoturism intrat pe contrasens, în municipiul Sibiu. Traficul este îngreunat în urma accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs pe strada Maramureşului din municipiul Sibiu.

”Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Şoseaua Alba Iulia spre Calea Poplăcii, în apropiere de intersecţia cu strada Cristian, din cauze care urmează a fi stabilite, un sibian în vârstă de 37 de ani a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un microbuz transport persoane, condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Cisnădie”, a transmis Poliţia Judeţeană Sibiu.

Potrivit ISU Sibiu, echipajele medicale au evaluat şi acordat îngrijiri medicale pentru 7 persoane implicate în accident.

Patru persoane din microbuz au fost transportate la UPU Sibiu. Astfel, echipajele SMURD au transportat un bărbat de circa 36 de ani, cu traumatism cranio-cerebral, şi un bărbat de aproximativ 50 de ani, cu traumatism la un picior. Alte două persoane - două femei de 24 şi 50 de ani, care au suferit traumatisme craniene şi la picioare, au fost preluate şi transportate la spital de echipajele SAJ.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii accidentului.

În zonă se circulă îngreunat.

 

 

Echipajele SMURD au transportat un bărbat de cca 36 de ani cu traumatism cranio cerebral şi un bărbat de aproximativ 50 ani cu traumatism membrul inferior.

 

Alte 2 persoane au fost transportate la spital de către echipajele SAJ.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.