Patru persoane au fost arestate preventiv într-un dosar de trafic de droguri de risc şi mare risc, care vizează o grupare care acţiona în Capitală şi în judeţele Constanţa şi Prahova. În acest caz ancheta a început în luna martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Române, începând cu luna martie a acestui an, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, împreună cu procurorul de caz din cadrul DIICOT - S.T. Ploieşti, au documentat activitatea unei grupări specializate în traficul de droguri de risc şi mare risc, care acţiona în municipiul Bucureşti şi în judeţele Constanţa şi Prahova. 
 
În 19 septembrie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, au prins în flagrant în judeţul Constanţa un bărbat care se aprovizionase cu o cantitate de metamfetamină. 
 
A doua zi, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Ploieşti, au făcut şase percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi judeţul Constanţa, la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi de mare risc. 26 de persoane au fost duse la sediul unităţii, în vederea audierii. 
 
Din cercetări a reieşit că o parte din membrii grupării s-ar fi aprovizionat cu droguri de la dealeri din municipiul Constanţa, care ulterior erau comercializate către diferiţi consumatori. 
 
După audieri, trei persoane au fost reţinute şi ulterior arestate preventiv, pentru 30 de zile. 
 
În 23 septembrie, un alt bărbat bănuit de comiterea infracţiunilor a fost prins de poliţişti în municipiul Bucureşti, el fiind reţinut şi apoi arestat preventiv.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. 
 
La acţiune, au participat şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploieşti şi Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.