Patru persoane au fost rănite, vineri seară, într-un accident produs pe DN 24, în judeţul Vaslui, fiind implicate două autoturisme. Traficul rutier se desfăşoară pe un singur fir.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc pe DN 24, în apropiere de localitatea Crasna, în zona Mărul de Aur.

Detaşamentul de pompieri Vaslui intervine cu patru autospeciale şi echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, evacuarea, evaluarea şi acordarea primului ajutor victimelor, iar la intervenţie participă şi o ambulanţă tip B aparţinând SAJ Vaslui.

”La sosirea echipajelor de intervenţie au fost găsite două autoturisme avariate şi patru victime evacuate. Din ambele autoturisme se scurg pe carosabil substanţe combustibile. Victimele sunt evaluate şi primesc primul ajutor”, a transmis ISU Vaslui.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiştilor, valorile de trafic fiind în creştere.

Se estimează reluarea circulaţiei în 60 de minute.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.