Patru persoane au fost rănite luni, într-un accident rutier petrecut în municipiul Craiova, printre victime aflându-se o fetiţă în vârstă de opt ani, dar şi un bărbat de 64 de ani care mergea pe trotuar. Victimele au fost duse la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, luni, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier în cartierul 1 Mai, din Craiova.
“Ajunşi la fata locului, poliţiştii au identificat o tânără de 20 de ani, din Teasc, care conducea un autoturism pe strada Dr. Constantin Angelescu, iar la intersecţia cu strada Dr. Ion Cantacuzino a lovit un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, din Melineşti. În urma impactului, autoturismul condus de barbat a fost proiectat în alte maşini parcate în apropiere, un pieton, în vârstă de 64 de ani, care se deplasa pe trotuar, fiind rănit de una dintre aceste maşini”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.
Sursa citată a menţionat că patru persoane au fost transportate la spital conştiente. Este vorba despre pietonul de 64 de ani şi de un bărbat de 49 de ani, o femeie de 48 de ani, soţia acestuia şi o fetiţa de 8 ani, copilul celor doi, toţi trei pasageri în autoturismul acroşat.
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările în vederea clarificării împrejurărilor producerii accidentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.