Patru persoane, între care doi copii, au fost rănite, joi seară, şi au fost transportate la spital, după ce două maşini s-au ciocnit pe DN 17 C, între localităţile Cepari şi Dumitra (judeţul Bistriţa-Năsăud). Accidentul s-a produs pe fondul unei depăşiri neregulamentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bistriţa, Crina Maria Sîrb, a declarat, joi seară, pentru News.ro, că un accident rutier s-a produs pe DN 17 C, între localităţile Cepari şi Dumitra.

”Şoferul unui autoturism, pe fondul unei depăşiri neregulamentare, în sensul că nu s-a asigurat suficient, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus”, a declarat Cirna Maria Sîrb.

Potrivit acesteia, ambii şoferi au 37 de ani şi nu au consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

În urma accidentului, a fost rănit şoferul vinovat, un pasager din maşina lovită şi doi copii de 3 şi 5 ani.

”Victimele sunt conştiente, neîncarcerate şi prezintă leziuni şi traumtisme”, au precizat, la rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud.

Cele patru victime au fost transportate la UPU SMURD Bistriţa, iar traficul în zona accidentului s-a desfăsurat alternativ.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.