Patru persoane au murit şi alte două au fost rănite, joi dimineaţă, în urma a două accidente rutiere produse în judeţul Mehedinţi, unul pe DN 6 la Orşova, iar al doilea pe centura oraşului Drobeta Turnu Severin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi au transmis că joi dimineaţă în judeţ au fost două accidente.

Unul a avut loc în municipiul Orşova şi s-a soldat cu patru victime, dintre care două încarcerate şi decedate. Celelalte două persoane au fost rănite uşor şi transportate la spital.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DN 6, în municipiul Orşova, unde două autoutilitare s-au ciocnit frontal, pe fondul unei depăşiri neregulamentare.

Al doilea accident s-a produs pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin, unde Detaşamentul Drobeta a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă, una SMURD şi una de descarcerare. Acolo au fost trimise şi două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

În urma accidentului, două persoane au fost încarcerate.

"Cele două persoane aflate în stare de inconştienţă au fost descarcerate de către pompieri. Ambele au fost declarate decedate de către echipajele medicale", au spus reprezentanţii ISU Mehedinţi.

Potrivit Centrului Infotrafic, în accidentul produs pe E70 (Centura Drobeta Turnu Severin) au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară. Pe fondul unei depăşiri neregulamentare, autoturismul a pătruns pe constrasens, unde s-a ciocnit cu autoutilitara. 

Circulaţia rutieră este întreruptă în zona accidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.