Un grav accident rutier a avut loc în localitatea Băcia, pe DN66, în judeţul Hunedoara, între un microbuz în care se aflau şoserul şi trei pasageri şi un TIR. În urma impactului, şoferul microbuzului şi o femeie au decedat, iar alte două persoane, pasageri în microbuz au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Şoferul TIR-ului nu are leziuni. Datele iniţiale furnizate de poliţie indicau că patru persoane au fost rănite în urma accidentului produse pe DN 66 Haţeg - Simeria, circulaţia fiind oprită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, pompierii salvatori au găsit la locul impactului  dintre o dubiţă de transport persoane  înmatriculată în Hunedoara si un tir de  Harghita 4 victime, un bărbat şi 3 femei.

”Trei dintre oamenii aflaţi în microbuz au fost extraşi din autoturism cu ajutorul echipei de descarcerare. Bărbatul de 51 ani, şoferul microbuzului, si 1 femeie nu au mai putut fi salvaţi. Alţi 2 răniţi, 2 femei, au primit îngrijiri medicale la locul accidentului din partea echipajului de prim ajutor şi ulterior su fost transportate la UPU Deva”, a transmis ISU.

Şoferul autotrenului nu prezintă nicio leziune.

La operaţiune au participat echipaje de pompjeri ale Detasamentelor Deva si Orăştie cu autospeciala de descarcerare grea, autospeciala de transport victime multiple, ambulanţe B2 si maşini de stingere.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, accidentul s-a produs după ce microbuzul ar fi intrat în depăşire într-o zonă unde exista un indicator ”depăşirea interzisă”.

Poliţiştii vor stabili cu exactitate cum sa petrecut acest accident.

- ”Circulaţia rutieră este oprită pe DN 66 Haţeg - Simeria, în zona localităţii Băcia,  judeţul Hunedoara, unde a avut loc o coliziune între un microbuz  şi un autotren, pe fondul unei depăşiri neregulamentare efectuate de conducătorul microbuzului. În urma impactului, patru persoane sunt rănite (toate aflate în microbuz)”, a anunţat iniţial Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia echipajelor medicale şi a celor de la descarcerare. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.