Patru persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT, fiind suspectate că au în România, din Spania, cantităţi importante de droguri. Doi dintre suspecţi au fost prinşi în flagrant când ridicau colete cu peste 15 kilograme de cannabis şi aproximativ 500 de grame de cocaină, iar în urma cercetărilor s-au mai găsit aproximativ 52 de kilograme de cannabis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală au dispus reţinerea pentru 24 de ore a patru inculpaţi, pentru trafic internaţional de droguri de risc şi mare risc şi trafic intern de droguri de risc şi mare risc.

"În cauză s-a reţinut faptul că inculpaţii au introdus pe teritoriul României, de pe teritoriul Spaniei, mai multe colete ce conţineau cantităţi considerabile de droguri, ce urmau a fi comercializate către consumatori de pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov. La data de 17.11.2021, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Ilfov au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a doi dintre inculpaţi, pe raza judeţelor Giurgiu şi Dâmboviţa, în timp ce ridicau de la o societate de curierat două colete ce conţineau cantităţile de 15,65 kilograme de cannabis şi aproximativ 500 de grame de cocaină", a transmis, joi, DIICOT.

Ulterior, în urma cercetărilor, au mai fost ridicate aproximativ 52 de kilograme de cannabis.

Joi, inculpaţii vor fi prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.