Patru kilograme de trufe albe şi negre care au fost recoltate fără acordul proprietarilor terenurilor şi fără autorizaţie au fost confiscate de poliţiştii din judeţul Gorj de la un bărbat. Acesta a fost amendat cu 2.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Română informează că poliţiştii de ordine publică din Gorj au descoperit, vineri, în timpul unei acţiuni "Scutul Pădurii", patru kilograme de trufe albe şi negre. 

Acţiunea a avut loc la Peştişani, fiind identificat un bărbat de 23 de ani, din Hunedoara, care ar fi recoltat 3,822 de kilograme de trufe albe şi 322 de grame de trufe negre, din păduri, fără acordul proprietarilor terenurilor şi fără a avea autorizaţie de recoltare.

Pentru fapta sa, a fost sancţionat contravenţional cu 2.000 de lei, potrivit Legii nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar cantitatea de trufe găsită a fost confiscată.

În activitate au fost angrenaţi jandarmi şi lucrători ai Direcţiei Silvice Gorj.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.