Patru copii şi doi adulţi au fost răniţi, joi dimineaţă, după ce două maşini s-au ciocnit pe un drum judeţean ce face legătura între municipiul Sibiu şi Agnita. Din primele cercetări, evenimentul s-a produs din cauza vitezei neadaptate, una dintre maşini derapând şi lovind autoturismul care venea din sens opus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, autospeciala de transport victime multiple şi echipajul de descarcerare au intervenit, joi dimineaţă, la un accident de circulaţie soldat cu şase victime.

În urma impactului dintre două maşini au fost răniţi patru copii şi doi adulţi, toţi conştienţi, dar cu multiple traumatisme.

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu au precizat că accidentul s-a podus pe drumul judeţean dintre Sibiu şi Agnita, în zona denumită Dealul Dăii, aflată la câţiva kilometri de intrarea în municipiul Sibiu.

Cauza posibilă este viteza neadaptată. Un conducător auto care circula spre Sibiu a derapat şi a intrat în coliziune cu o maşină condusă regulamentar din sens opus.

Traficul în zona accidentului se desfăşoară alternativ.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.