Patru cetăţeni români şi bulgari, suspectaţi de contrabandă cu ţigarete au fost arestaţi pentru 30 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma percheziţiilor efectuate de către poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Caraş-Severin, la data de 4 aprilie a.c., în judeţele Caraş-Severin, Timiş, Mehedinţi şi Dolj, 4 persoane, de cetăţenie română şi bulgară, au fost reţinute”, au transmis, miercuri, DIICOT şi IGPR.

Potrivit anchetatorilor, de asemenea, pe parcursul activităţilor au fost ridicate 45 de grame de substanţă pulverulentă de culoare albă, susceptibilă a fi cocaină, telefoane mobile, bani, înscrisuri cu privire la tranzacţii financiare, documente de proprietate privind autovehicule de lux şi 10 cartuşe calibru 7,9 mm. - muniţie letală, deţinută ilegal.

”În urma percheziţiilor domiciliare, au fost indisponibilizate 2 autoturisme, cu privire la care există suspiciuni rezonabile referitoare la autenticitatea documentelor deţinute, respectiv modificarea seriilor de şasiu. Astăzi, 5 aprilie, bănuiţii au fost prezentaţi Tribunalului Caraş-Severin, care a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile”, au mai transmis sursele citate.

Procurorii DIICOT din judeţul Caraş-Severin au făcut cinci percheziţii în judeţele Caraş-Severin, Timiş, Dolj şi Mehedinţi la persoane care făceau contrabandă cu ţigarete. Marfa era adusă în România, din Bulgaria, figurând în acte ca fructe de mare. În total, au fost confiscate, în urma acţiunii, aproximativ 14 milioane de ţigarete de contrabandă, adică 70.000 de cartuşe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.