Patru bărbaţi au fost plasaţi sub control judiciar după ce au provocat un scandal în centrul municipiului Craiova, ei fiind reţinuţi iniţial de poliţişti pentru 24 de ore. În urma conflictului, o persoană a fost rănită, iar geamul unei maşini a fost spart.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scandalul a avut loc joi, pe strada Popa Şapcă din Craiova, iar un bărbat a fost rănit uşor în urma altercaţiei, în care au fost folosite bâte.

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de Inspectoratul de Poliţie Dolj, poliţiştii din Craiova au identificat patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 27 şi 37 de ani care au fost implicaţi în conflict, iar vineri anchetatorii au făcut percheziţii la locuinţele acestora şi au ridicat mai multe obiecte care ar fi fost folosite în altecaţie.

Cei patru bărbaţi au fost reţinuţi iniţial pentru 24 de ore, iar ulterior procurorii au dispus cercetarea lor sub control judiciar pentru 60 de zile, pentru loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii publice.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.